Κέντρο Χορού

Σκοπός του Κέντρου Χορού του Δήμου Ασπροπύργου είναι να βοηθήσει ταλαντούχους μαθητές που επιδιώκουν σταδιοδρομία στο χορό.

Αυτό θα παραδίδει και “Ανοικτά Μαθήματα” σε ενδιαφερόμενους μία φορά την εβδομάδα, καθώς και διαλέξεις από Ελλάδα και ξένους ομιλητές πάνω σε θέματα χορού, μουσικής, θεάτρου, δημιουργικού
χορού κ.α.

Θα προσφέρονται παράλληλα διαλέξεις και θα γίνονται συζητήσεις σε θέματα ιστορίας του χορού, της θεωρίας και της αποφυγής τραυματισμών, σε όλους τους μαθητές και το κοινό. Αυτό θα καλύψει τις ανάγκες της προεπαγγελματικής κατάρτισης για τους μελλοντικούς χορευτές της Ελλάδας και θα προσφέρει σε βάθος εκπαίδευση.

Το όριο ηλικίας είναι από 9 χρονών και άνω.

Η ακρόαση για την εισαγωγή στη σχολή είναι υποχρεωτική για όλους τους υποψήφιους που θα πρέπει να συμπληρώσουν τις απαιτούμενες αιτήσεις.

Όσοι επιτύχουν θα πρέπει να παρακολουθήσουν σειρά μαθημάτων αξιολόγησης για την τελική επιλογή. Οι μαθητές  θα παρακολουθούν μαθήματα χορού, pointe και repertoire επί τακτικής βάσεως. Κάθε επίπεδο θα περιλαμβάνει όχι πέραν των δέκα μαθητών ώστε να διασφαλίζεται το υψηλότερο δυνατό επίπεδο διδασκαλίας και ανάπτυξης.

Παράλληλα οι μαθητές μπορούν να φοιτούν και στις ιδιωτικές σχολές της επιλογής τους.

Μαθήματα

Επίπεδο 1
Τρίτη και Παρασκευή
15.00 – 16.30 

Επίπεδο 2
Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη
15.00 – 16.30

Επίπεδο 3
Δευτέρα με Παρασκευή
16.30 – 18.30

 

Δίδακτρα

Οι μαθητές που φοιτούν ταυτόχρονα και σε άλλες Σχολές Χορού δεν θα πληρώνουν δίδακτρα
€170 ετησίως
€120 ετησίως για ένα μαθητή, όταν φοιτούν δυο αδέλφια (έκπτωση δηλαδή 30%) 

Επικοινωνίστε μαζί μας

Αθήνα,Ασπρόπυργος

21011111111